fbpx

Escape Room Experience

Ervaar een onvergetelijke middag en ga de uitdaging aan met een Escape Room Experience !

Je wordt welkom geheten met een feestelijk welkomstdrankje. Als iedereen aanwezig is, starten we de speluitleg en gaan de super spannende en uitdagende activiteit aan, waarbij alles draait om ‘Out of the Box thinking’, strategie, samenwerking èn lef!

In teams van 4 tot 6 personen gaan jullie aan de slag met een grote houten kist die gevuld is met attributen, vraagstukken en een tablet. Het spel is verdeeld in 5 rondes waarbinnen ieder team steeds enkele opdrachten opgelost moet zien te krijgen. Alle verschillende rondes komen naar voren op een speciaal ontwikkelde app op tablets. Aan jullie de taak om te achterhalen welke opdrachten op welk moment opgelost dienen te worden. De constante tijdsdruk, competitie tussen de teams, strategie en samenwerking binnen de teams maakt de Escape Room Experience dè activiteit voor groepen!

Om deze spannende middag af te sluiten, borrelen we gezellig na. Je kunt terugkijken op een onvergetelijke vaartocht met Escape Room Experience!

Prijs arrangement (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

€ 45,00 per persoon


Dit arrangement is inclusief:

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op