fbpx

Schieten met scherp

Nog nooit een luchtbuks vastgehouden en geschoten op een doel? Dan heeft u nu de kans! In ons arrangement ‘schieten met scherp’ bent  u te gast op een echte 10 meter schietbaan.

In Het Oude Tramstation wordt je ontvangen met koffie en gebak. Na de koffie vertrekt u naar de 100 meter verder gelegen schietbaan van schietvereniging ’t Zolderke. Er wordt geschoten met luchtbuks met een kaliber van 4.5mm. Dit gebeurt op de 10 elektrobanen van elk 10 meter lang die voldoen aan alle eisen van de K.N.S.A. Uiteraard gebeurd dit allemaal onder professionele begeleiding.

Op de schietbaan wordt staand of opgelegd geschoten op een afstand van 10 meter. De schietkaart heeft een afmeting van 10 x 10 cm met daarop een doel met een doorsnee van 4,5 cm. Het doel bestaat uit 9 ringen (goed voor 1 t/m 9 punten) en de roos (welke 10 punten oplevert). De roos is met een doorsnee van slechts 0,5 mm een absolute uitdaging om raak te schieten!

Na een spannende strijd komt u terug bij Het Oude Tramstation. Hier kunt u nog even naborrelen of heerlijk dineren in ons restaurant. We hebben diverse mogelijkheden voor een diner; kies à la carte of voor ons groepsmenu. Voor groepen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om voor een heerlijk schnitzelbuffet te kiezen.

Dit arrangement met koffie en gebak en luchtbuks schieten € 19,50 p.p. (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op