fbpx

Ontdek de loopfiets!

Op een ontspannen manier genieten van de omgeving? Maak kennis met de loopfiets! De loopfiets is een totaal nieuwe manier van verplaatsen. Met de elektrische ondersteuning kost het lopen u niet meer inspanning dan een wandeling van A naar B. Het verschil is dat u dankzij de ondersteuning met fietssnelheid vooruitkomt, terwijl u het wandel tempo niet aan hoeft te passen.

Hoe werkt dat? De loopband waar u op loopt wordt door uw loop-activiteit in beweging gezet. Een sensor registreert de bewegende band en schakelt de motor in die (net als bij een elektrische fiets) voor de ondersteuning zorgt. Als u de band stopt of remt, schakelt de motor zich automatisch uit.

U verzamelt bij Het Oude Tramstation en wordt ontvangen met koffie of thee en heerlijk gebak. U heeft keuze uit twee routes. Een route gaat door het Brabantse landschap richting het prachtige vestingstadje Heusden, een mooie plek voor een pauze op een van de vele terrassen of een ijsje bij het IJshuys. De andere route gaat richting Nationaal park de Loonse en Drunense duinen. Ontdek het stuifzand, bos en de heidevelden, een uniek nationaal park midden in Brabant. Beide tochten duren ongeveer drie uur, inclusief pauze (op eigen gelegenheid).

Arrangement inclusief ontvangst met koffie en gebak, routebeschrijving en huur loopfiets € 37,50 p.p. (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op