fbpx

Op de tandem

Samen op de fiets, natuurlijk pak je dan een tandem! Genieten van de mooie uitzichten door dorpjes en natuur in de omgeving van Elshout.

We hebben twee mooie tochten voor u uitgestippeld. Afhankelijk van uw conditie en het aantal stops wat u maakt, nemen beide tochten ongeveer 2,5 à 3 uur in beslag. Bij terugkomst kunt u heerlijk aanschuiven voor het diner in het restaurant of in onze zaal.

Route 1 – Vesting Heusden
Route 1 gaat is een mooie tocht over dijken, langs de wielen en de Maas. Ook komt u door het vestingstadje Heusden. Op de tandem bent u flexibel; Heusden is een mooie plek voor een pauze op een van de vele terrassen of een ijsje bij het IJshuys.

Route 2 – Loonse en Drunense duinen
Deze route gaat richting de Loonse en Drunense duinen. Dit uniek nationaal park wordt gekenmerkt door stuifzand, bos en heidevelden, een uniek plaats midden in Brabant. Aan de in- en uitgang van het park bevinden zich terrassen; ideaal voor een pauze.

Arrangement inclusief koffie met gebak, routebeschrijving en huur van de tandem € 19,25 p.p. (excl. vaste kosten van € 75,00 voor het transport van de tandems) (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op