Steppen door natuur en oude vesting

Wie heeft er als kind niet op de step gestaan, onvermoeid door de staat heen? Beleef het gevoel van toen opnieuw door een mooie route te steppen van 11 kilometer langs mooie natuur en door de vesting Heusden.

Na de ontvangst met koffie en gebak krijgt u de route uitgedeeld. Tijdens het steppen geniet u van het mooie uitzicht op de afwisselende route. Zo passeert u onderweg naar het vestingstadje diverse natuurgebieden en stept u door de oude straatjes van het pistoreske Heusden.

In Heusden is voldoende gelegenheid om een pauze in te lassen. Het stadje kenmerkt zich door diverse terrasjes, winkeltjes en kunstateliers. Rust even uit met een bezoek aan één van de winkeltjes of pak een gezellig terras.

De tocht duurt ongeveer 2 uur, afhankelijk van uw conditie en het aantal stops wat u maakt bent u met de tocht zo’n 2,5 uur bezig. Na de tocht geniet u natuurlijk van een heerlijk diner in Het Oude Tramstation.

Arrangement inclusief koffie met gebak, routebeschrijving en huur step € 17,50 p.p. (excl. vaste kosten van € 75,00 voor transport van de steps) (alleen i.c.m. een diner te boeken)

Combineer dit arrangement met een van de volgende diner-mogelijkheden:
A la Carte € – afhankelijk van uw persoonlijke keuze

Groepsmenu € 19,50 p.p.
Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Reserveren Neem contact op