fbpx

Uitwaaien op de solex

Een actieve middag met nostalgisch vervoer door de gemeente Heusden, met aansluitend de beste schnitzels van Brabant. De solex is helemaal terug van weggeweest!

 

Wie wil er nu niet heerlijk ouderwets toeren door het prachtige Brabantse landschap? U rijdt zonder helm, met de wind door uw haren, met het brommende geluid van het authentieke motortje op de achtergrond. Een prachtige route leidt u door de hele gemeente Heusden met al haar dorpjes, dijken en polders. Onderweg treft u diverse bezienswaardigheden en cafeetjes waar een stop gemaakt kan worden. Uw solex rijdt op groene, milieuvriendelijke, benzine. Hierdoor ruikt u na de rit niets van benzinegeur aan uw kleren en haren.

De solextocht start en eindigt in Haarsteeg, op 2 km van het restaurant. In ongeveer 3 uur (inclusief stops) rijdt u een mooie tocht volgens een aan de hand van een routebeschrijving. Na de solextocht wordt u welkom geheten in ons restaurant, waar u geniet van onze heerlijke schnitzels.

Prijs voor de solextocht incl. koffie met cake bij het solexbedrijf € 30,00 p.p. (alleen i.c.m. een diner te boeken)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op