fbpx

Varen over de Maas

Heerlijk ontspannen, genieten van de natuur en vergezichten; heerlijk varen over de Maas aan boord van een van de schepen van Rondvaart Wiljo. Geniet onderweg niet alleen van het mooie uitzicht maar ook van heerlijke koffie met gebak.

Voordat u naar het restaurant gaat wordt u welkom geheten in de mooie vestingstad Heusden, gelegen op slecht 5 minuten rijden van Elshout. Net buiten de stadshaven liggen de schepen van Rondvaart Wiljo. U kunt kiezen uit twee tijdstippen om te varen: 13.30 of 15.00 uur. Afhankelijk van beschikbaarheid, zijn ook andere tijden mogelijk in overleg.

U wordt aan boord ontvangen met een kopje koffie of thee met heerlijk vers gebak, natuurlijk schenken we daarna nog een keertje bij. Indien gewenst kunt u dit arrangement ook boeken zonder koffie met gebak, bij de bar aan boord zijn diverse andere dranken los verkrijgbaar.

Geniet van een rondvaart van één uur over de Maas en Dode Maas, een mooie tocht op de grens van Brabant en Gelderland. De route gaat een stukje over de Maas en komt zo op het Heusdens Kanaal uit, waar we langs het dorpje Wijk en Aalburg varen. We komen uit op de Dode Maasarm. Dit stukje beschermd natuurgebied loopt langs de dorpjes Nederhemert-Noord en -Zuid en het dorpje Wellseind. Tijdens het varen hoort u uitleg over wat u onderweg allemaal ziet.

Hierna kunt u (op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een gids) een bezoek brengen aan vesting Heusden. Dit stadje staat bekend om de oude straatjes, leuke winkeltjes, galeries, vestingwallen en muren. Hierna vertrekt u op eigen gelegenheid naar Elshout voor de lekkerste schnitzels van Brabant.

Rondvaart met koffie en gebak € 16,50 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 14,50) (alleen mogelijk i.c.m. een diner)
Enkel de rondvaart € 9,00 p.p. (kinderen tot 12 jaar € 7,00) (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op