fbpx

Wandelen in de natuur

Wilt u sportief bezig zijn en genieten van de natuur? Dan hebben we voor u een mooie wandeling. In 8,5 kilometer loopt u door een mooi stukje natuur, langs de eendenkooi en over prachtige dijken langs de Elshoutse wielen. De laatste paar kilometer wandelen jullie door de lange lintbebouwing van Elshout. Langs het kapelletje waar Maria ooit met een boer gesproken heeft bij “De Bron” en door de kom van Elshout.

Wandelen in de natuur rondom Elshout

Voorafgaand aan de wandeling wordt u in ons restaurant ontvangen met koffie en gebak. De routebeschrijving wordt uitgedeeld en voor onderweg krijgt u een flesje drinken en wat lekkers mee. Langs de route bevinden zich diverse picknickplaatsen om dit te nuttigen. Na de wandeling kunt natuurlijk lekker eten in ons restaurant.

Arrangement met koffie en gebak, drankje en traktatie onderweg en routebeschrijving € 12,50 p.p. (alleen i.c.m. een diner te boeken)
Kinderen tot 14 jaar betalen € 10,00 p.p. (alleen i.c.m. een diner te boeken)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) €22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

Reserveren Neem contact op