fbpx

Zoek de Mol

Terwijl uw teamgenoten hun best doen alle opdrachten goed uit te voeren om zoveel mogelijk punten te verzamelen, is er een mol in jullie midden voor wie de missie juist is geslaagd als de opdrachten mislukken.. Kunt u ontrafelen wie er vandaag een dubbelrol speelt?

 

U wordt om 13:30 uur in Heusden ontvangen met een kopje thee of koffie en heerlijk gebak. Om 14:00 uur start de speluitleg. Hierna barst de spannende strijd los! De opdrachten voeren jullie door Heusden en stellen jullie op de proef; welk team verzamelt de meeste punten en wordt de winnaar van de dag? Maar let op: er is een Mol in jullie midden die er alles aan zal doen om juist zo min mogelijk punten te verzamelen! Ontmaskert u de Mol op het Burchtplein of krijgt u de mol in de smiezen bij de kasteelruïne? Wie gaat er met de prijs voor het beste team vandoor en wie blijkt de sluwste Mol te zijn?

Prijsuitreiking en diner

Om 17:30 uur vertrekken jullie op eigen gelegenheid naar Het Oude Tramstation voor een heerlijk diner en een spannende prijsuitreiking. De mol in jullie midden zal zich hier ook bekend maken en zijn streken uit de doeken doen. Nu alles weer is rechtgezet en jullie elkaar niet meer met wantrouwende blik hoeven aan te kijken, is het tijd om na te kletsen over deze spannende middag tijdens een heerlijk diner.

Let op: voor dit spel ontvangen wij graag tijdig een groepsindeling met telefoonnummers van de spelers zodat we de mollen kunnen benaderen en hen kunnen informeren.

De genoemde tijden dienen als richtlijn, andere tijdstippen in overleg ook mogelijk. U kunt het arrangement ook starten met een lunch en eindigen met een borrel; wat u wilt!

Dit arrangement is inclusief; koffie/thee met gebak, Zoek de Mol spel met begeleiding, gebruik van spelmaterialen, versnapering tijdens het spel, prijs voor de winnaar € 27,00 p.p. (alleen mogelijk i.c.m. een diner)

Combineer dit arrangement met één van de volgende diner-mogelijkheden:
Groepsmenu (tot 40 personen) € 22,50 p.p.

Soep vooraf, schnitzel met een saus naar keuze, ijs met slagroom

Schnitzelbuffet (vanaf 20 personen) € 22,50 p.p.
Stokbrood met kruidenboter, tomatensoep en uiensoep. Onbeperkt schnitzels, champignonsaus, stroganoffsaus, satésaus, garnituur met aardappeltjes, worteltjes, erwtjes en champignons, salade, appelmoes, friet en mayonaise.

Koud/warm buffet (vanaf 20 personen) € 32,50 p.p.
Koud: huzarensalade, rauwkostsalade, tonijnsalade, gevulde eieren, Ardennerham met meloen, rundercarpaccio, paté, Noorse garnalen, gerookte zalm, pepermakreel, gerookte paling, kruidenboter, cocktailsaus, stokbrood.
Warm: Zalm met een krokant laagje van broodkruim en kruiden, gehaktballetjes in satésaus, stukjes varkensfilet in pittige rode saus, stukjes kipfilet in zoet pikante saus met fruit, rundergoulash met paprika, ui en knoflook, witte rijst, aardappelgratin.

Dit is een greep uit onze diner-mogelijkheden, laat ons gerust weten als u speciale wensen heeft!

 

Reserveren Neem contact op