fbpx

Restaurant

Beste gast,

Per 1 juni mogen we ons restaurant weer openen. Er mogen maximaal 30 gasten aanwezig zijn, mits er 1,5 meter afstand wordt bewaard. Maximaal 2 gasten per reservering, tenzij het huishouden bestaat uit meer dan 2 personen. Bij verkoudheid of koorts blijft u thuis. Ook wanneer iemand binnen uw gezin benauwd is of koorts heeft.

We kunnen niet wachten om u weer in ons restaurant te mogen verwelkomen! Om drukte te voorkomen, vragen we om tijdig te reserveren (telefonisch 0416-375382 of via onze website) en één van de tijden te kiezen (uiteraard hoeft u niet het volledige tijdsblok aanwezig te zijn);
16.00-17.45 uur,
17.45-19.15 uur of
19.15-21.30 uur.

Blijft u toch liever thuis?  Dan kunt onze heerlijke schnitzels ook afhalen van woensdag t/m zondag tussen 17.00 en 19.00 uur. Graag tijdig bestellen. Lees hier meer of ga direct naar onze speciale bestelsite!

Graag tot schnitzels!

 

Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons terecht om de heerlijkste schnitzels te eten. Met meer dan vijftien verschillende garnituren, vier soorten schnitzels en de mogelijkheid tot dubbele porties hebben wij voor iedere smaak een gerecht. Naast onze schnitzels serveren wij ook enkele vlees- en visgerechten. Natuurlijk ontbreken voor- en nagerechten niet op onze kaart.

Kom gezellig met z’n tweeën of breng familie en vrienden mee. Voor elk gezelschap hebben wij een mooie tafel. Voor grote groepen hebben wij onze groepstafels van twaalf tot zestien personen.

Ons restaurant is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur geopend en op zondag vanaf 15.00 uur. Wanneer u op maandag of dinsdag heerlijk wilt komen eten, dan is dit in overleg en met groepen vaak wel mogelijk.

Spaaractie

Als u vaker bij ons komt eten hebben we een leuke spaaractie. U kunt met onze ‘tramkaartjes’ sparen voor een leuke korting op uw diner. Meer informatie hierover geven wij u graag tijdens uw bezoek

Groepen
Voor gezelschappen van 10 tot 40 personen is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons vier gangen groepsmenu voor € 22,50 per persoon.

Bekijk ons menuBekijk ons groepsmenu
Restaurant binnen