fbpx

Restaurant

Beste gast,

Per 15 oktober zijn wij helaas genoodzaakt ons restaurant wederom te sluiten. Afhalen en bezorgen (in Drunen en Elshout en met een minimumbedrag van € 25,00 of € 2,50 bezorgkosten) kan gelukkig wel. Van woensdag tot en met zondag tussen 17.00 en 19.00 uur. Ga hiervoor naar de speciale bestelsite en lees meer over de mogelijkheden betreft afhalen en bezorgen.


Van woensdag tot en met zondag is ons restaurant geopend. Met meer dan vijftien verschillende garnituren, vier soorten schnitzels en de mogelijkheid tot dubbele porties hebben wij voor iedere smaak een gerecht. Naast onze schnitzels serveren wij ook enkele vlees- en visgerechten. Natuurlijk ontbreken voor- en nagerechten niet op onze kaart.

Kom gezellig met z’n tweeën of breng familie en vrienden mee. Voor elk gezelschap hebben wij een mooie tafel. Voor grote groepen hebben wij onze groepstafels van twaalf tot zestien personen.

Ons restaurant is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur geopend en op zondag vanaf 15.00 uur. Wanneer u op maandag of dinsdag heerlijk wilt komen eten, dan is dit in overleg en met groepen vaak wel mogelijk.

Spaaractie

Als u vaker bij ons komt eten hebben we een leuke spaaractie. U kunt met onze ‘tramkaartjes’ sparen voor een leuke korting op uw diner. Meer informatie hierover geven wij u graag tijdens uw bezoek

Groepen
Voor gezelschappen van 10 tot 40 personen is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons vier gangen groepsmenu voor € 22,50 per persoon.

Bekijk ons menuBekijk ons groepsmenu
Restaurant binnen