fbpx

Restaurant

Beste gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt ons restaurant te sluiten om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Maar op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur de lekkerste schnitzels van Brabant gewoon bij ons afhalen! Zo kunt u thuis genieten van onze heerlijke schnitzels! Graag tijdig bestellen. Lees hier meer of ga direct naar onze speciale bestelsite!

Met pasen zijn we 1e en 2e paasdag geopend voor afhalen van 16.00 – 19.00 uur. Reserveer tijdig uw bestelling ivm de verwachte drukte.

Graag tot schnitzels!

 

Van woensdag tot en met zondag kunt u bij ons terecht om de heerlijkste schnitzels te eten. Met meer dan vijftien verschillende garnituren, vier soorten schnitzels en de mogelijkheid tot dubbele porties hebben wij voor iedere smaak een gerecht. Naast onze schnitzels serveren wij ook enkele vlees- en visgerechten. Natuurlijk ontbreken voor- en nagerechten niet op onze kaart.

Kom gezellig met z’n tweeën of breng familie en vrienden mee. Voor elk gezelschap hebben wij een mooie tafel. Voor grote groepen hebben wij onze groepstafels van twaalf tot zestien personen.

Ons restaurant is op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 16.30 uur geopend en op zondag vanaf 15.00 uur. Wanneer u op maandag of dinsdag heerlijk wilt komen eten, dan is dit in overleg en met groepen vaak wel mogelijk.

Spaaractie

Als u vaker bij ons komt eten hebben we een leuke spaaractie. U kunt met onze ‘tramkaartjes’ sparen voor een leuke korting op uw diner. Meer informatie hierover geven wij u graag tijdens uw bezoek

Groepen
Voor gezelschappen van 10 tot 40 personen is het ook mogelijk om gebruik te maken van ons vier gangen groepsmenu voor € 22,50 per persoon.

Bekijk ons menuBekijk ons groepsmenu
Restaurant binnen